ELBUS Oy
 Haku
 Delta Fern  EIB Tunnistimet Ohjainkojeet Himmentimet WAVE Valaisimet Tarvikkeet  Aakkosjärjestys  
Wave radiotaajuusjärjestelmä antaa modernin installaation edut
Saneeraukseen ja uudisrakentamiseen. Koko järjestelmä kojerasioihin, paitsi kauko-ohjain pöydälle. Laitteet täyttävät sekä Suomessa Viestintäviraston, että EU:ssa käytössä olevat viranomaismääräykset.
 
Urakoitsija ja / tai loppuasiakas suorittaa itse koko järjestelmän ohjelmoinnin tai muutosohjelmoinnin. Vastaanottimet ja lähettimet opetetaan toimimaan keskenään. Kauko-ohjaimelle voidaan opettaa keskitetty sammutus- ja sytytys, jopa 16- tilannetta sekä yksittäisten vastaanottimien ohjaus. Seinälähettimelle voidaan opettaa, joko yksittäisten vastaanottimien ohjaus tai tilanneohjaus. Vastaanottimissa itsessään on oma lähetinpainike, jolla voidaan ohjata oman vastaanottimen lisäksi toisia lähettimiä toimimaan rinnan samanaikaisesti, sekä kytkemään oma himmennin syttymään halutulle tasolle, että muuttaa toiminto porrasvaloautomaatiksi.

Saneerattaessa vanhaa - ei tarvita uusia kaapeleita - vastaanottimet ja lähettimet eivät tarvitse uutta kaapelointia. Siksi Wave- radiotaajuusohjattu järjestelmä on erityisen hyvin juuri saneeraukseen soveltuva, olemassa olevien asennuksien laajennukseen, ohjattavuuden monipuolistamiseen, mutta yhtä hyvin uusien asennuksien toteuttamiseen.
Wave- järjestelmä on toteutettu poikkeuksellisesti kaksoisjärjestelmänä – komponentit voivat olla vastaanottimia ja lähettimiä. Toimintataajuus on 868 MHz. Kaikki kojeet ovat kojerasiaan asennettavia.
Yhdessä järjestelmässä (esim. asuinhuoneisto) voi yhteensä maksimi 64 kojetta kommunikoida keskenään. Kutakin vastaanotinta voi ohjata enintään 10 lähetintä.

KLIKKAA YLLÄ OLEVAN PUNAISEN PALKIN ALTA SANAA "WAVE", NIIN NÄET KAIKKI wave TUOTTEET Esimerkki kojesijoituksesta (pdf)
Tuotetunnus
Wave
Tyyppi
TARVIKE

Kuvat

Painonappi 2/4 osainen seinälähettimelle (esim. 4-tiannetta)
Seinälähetin paristolla