ELBUS Oy
 Haku
 Delta Fern  EIB Tunnistimet Ohjainkojeet Himmentimet WAVE Valaisimet Tarvikkeet  Aakkosjärjestys  
Facette Trento Multi-Sensor työpistelattiavalaisin, työpistevalaisin
FACETTE suoralla varrella, kahdella valaisinosalla, läsnäolo- ja vakiovalotunnistimella. Valonjakokäyrä/rakenne 1. Molemmat valaisinosat ovat käännettävissä 180 astetta.
 

Kuva isompana
- Himmennettävä 1-100%, 4x55W TC-L, Vakiovalo-ohjaus, 1 kpl läsnäolotunnistin yhteisesti, ja lisäksi himmennyssäätö käsin.
- Valaisin on varustettu kahdella painikkeella: Säätö - Tallennus. Säätö-painikkeella ohjataan lyhyellä painalluksella vuoroin valot pois/päälle. Pitkällä painalluksella vuoroin himmenee/kirkastuu. Tallennuspainikkeella tallennetaan uusi vakiovalotaso. Himmennettäessä käsin jäävät valot säädetylle tasolle luonnonvalon siihen vaikuttamatta.
Hidastusaika on säädettävissä 1-30min, jonka jälkeen valotaso putoaa 1% tasolle 10 min. ajaksi. Automaatti-Puoliautomaattikytkimestä voidaan valita, syttyvätkö valot automaattisesti, vaiko vain käsin painikkeesta.
Rungon materiaali on terästä
Liitäntä 2m liitosjohdolla ja schuko-tulpalla.
-Rakenne 1: Suoran valon osuus 27,7% ja epäsuoran 72,3%.
-Rakenne 2: Kuten rakenne 1, mutta on varustettu lisäksi alapuolella olevalla teräsverkolla. Suoran valon osuus 8,5% ja epäsuoran 91,5% (42.00.513). Valaisinosien käännettävyys ()
Tuotetunnus
Facette Trento 1
Tyyppi
VALAISIN
TilausNro
42.00.503
Valmistaja
altenburger
Asennus
Vapaasti lattialle
Teho
2 (2x55W)
Mitat
1958 mm