ELBUS Oy
 Haku
 Delta Fern  EIB Tunnistimet Ohjainkojeet Himmentimet WAVE Valaisimet Tarvikkeet  Aakkosjärjestys  
Talux-tunnelmavalaisin
Enemmän kuin valaisin
 

Kuva isompana
TALUX- prismavalaisin on aivan uusia mahdollisuuksia tarjoava sisustuselementti, jolla voidaan luoda tunnelmaa ja loistokkuutta mitä erilaisimpiin tiloihin.

Valotaideteoksen ydin on vain 26 mm paksu prismaosa. Prismaosa on pinnaltaan sileä. Prisman takana on valaisin, joka antaa valoa prisman läpi ja sen reunoista n. 70% tehosta. Valolähteenä on pääasiallisesti seinälle asennettavissa malleissa halogeenivalaisin ja kattoon asennettavissa loistevalaisin, molempien ollessa himmennettäviä. Paksuudeltaan 60 mm valaisinosa voidaan upottaa seinäpintaan.

Prisman edessä olevan kuvion muoto on valittavissa valmistajan malleista, tai se voidaan suunnitella yksilöllisesti ympäristön imagoon sopivaksi. Kuviona voi olla vaikkapa yrityksen logo. Kuviopinta on valittavissa eri värivaihtoehdosta vaikkapa lehtikullattuna. Vakiomallit ovat toimitettavissa lyhyellä toimitusajalla.

Yhdestä elementistä voidaan tehdä jopa 2 metriä korkea/leveä teos. Elementtejä yhdistämällä on rakennettavissa suuria kokonaisuuksia tiloihin, joissa valoefekti voi toimia tilaa hallitsevana katseen vangitsijana tai hillittynä osana valaistusratkaisua.

Kodit, hotellit, ravintolat, kylpylät, yritysten ja julkisten tilojen aulat ja oleskelutilat ovat kohteita, joissa prismavalaisin korostaa tilojen arvokkuutta, kuten hienot valaisimet, taideteokset, maalaukset, ryijyt jne. Prismavalaisimen tarjoamat mahdollisuudet ovat omimmillaan haastamaan suunnittelijan etsimään luovuuden rajoja – mutta myös pienellä valaisimella ja vaikkapa kodissa voidaan luoda harkittuja sisustuksellisia, katsojan uteliaisuutta herättäviä detaljeja.
Tuotetunnus
Flower N
Tyyppi
VALAISIN
TilausNro
Flower N
Valmistaja
altenburger
Asennus
upotettava