ELBUS Oy
 Haku
 Delta Fern  EIB Tunnistimet Ohjainkojeet Himmentimet WAVE Valaisimet Tarvikkeet  Aakkosjärjestys  
Läsnäolotunnistin
MULTI-SENSOR tunnistin kaksipiteohjauksella 1-10V ja AQ-himmentimille. Sovellusalue: porraskäytävät, vanhusten palvelutalot, dementiapotilaat ja yleensä potilasturvakäyttö.
 

Kuva isompana
Asennuskorkeus 2,5-3,0 m. Alueen halkaisija n. 7m.
Koje on varustettu läsnäolotunnistimella
"Kaksipisteohjaus" säädetyn alimman ja ylimmän tason välillä
Hidastusajan (säädettävissä 1-30 min.) loputtua valot kytkeytyvät alimmalle tasolle ja esim. valintakytkimen asennolla 4 ne kytkeytyvät kokonaan pois, mikäli päivänvaloa on riittävästi (tämä hidastusaika on 10 min.). Illan taas hämärtyessä ne syttyvät automaattisesti alimmalle tasolle ja liikkeestä säädetylle ylätasolle. Tunnistinaluetta voidaan laajentaa kytkemällä kojeita rinnan enintään 6 kpl.

Vaihtokytkimellä on valittavissa erilaiset (yht 7) toiminnot.

Asettelu: Painikkeella max. säädetään valotaso, jonka halutaan olevan kytkettynä, kun tilassa on liikettä. Viimeisen painalluksen jälkeen n. 10 sekunnin kuluttua tunnistin mittaa valotason ja tallentaa sen. Painikkeella min. säädetään valotaso, jonka halutaan olevan kytkettynä, kun tilassa ei ole liikettä ja hämäräkytkin (esim. asento 4) haluaa valojen olevan kytkettynä. Myös tässä viimeisen painalluksen jälkeen n. 10 sekunnin kuluttua tunnistin mittaa valotason ja tallentaa sen. Muutettaessa molempia tasoja peräkkäin, niin 10 sekunnin kuluttua viimeisestä painalluksesta tunnistin mittaa viimeksi tallennetun tason ja tallentaa sen, tämän jälkeen ohjautuu ensiksi tallennettu taso päälle, tunnistin mittaa ja tallentaa sen. Optio: Liitettäessä kytkin tai kytkinkello B ja - napojen väliin, on koskettimen ollessa kiinni estettynä valojen pudotus alemmalle tasolle.

1-10V ohjauskyky 100mA eli n. 100 kpl ELL:ta. Kytkettävissä käyttöön myös vaihtoehtoisesti hehkulamppu- tai halogeenihimmentimemme AQ.

Vaihtoehtoisesti tehon kytkentään ilman himmennystä, jolloin kuormitettavuus ELL:lla on:
- 30 kpl 1x36(18)W tai
- 20 kpl 1x58W tai
- 20 kpl 2x36(18)W tai
- 10 kpl 2x58W


 MSL toiminnot (pdf) MSL piirikaavio (pdf) MSL piirikaavio 2-6-tunnistinta rinnan (pdf)
Tuotetunnus
MSL
Tyyppi
TUNNISTIN
TilausNro
50.13.510
Valmistaja
altenburger
Teho
5A

Kuvat