ELBUS Oy
 Haku
 Delta Fern  EIB Tunnistimet Ohjainkojeet Himmentimet WAVE Valaisimet Tarvikkeet  Aakkosjärjestys  
Läsnäolotunnistin
MULTI-SENSOR vakiovalo-ohjauksella 1-10V ja ulkopuolisella painikeohjauksella TUOTE ON KORVATTU TUNNISTIMELLA MSD, 50.13.500, JOSSA OVAT KAIKKI SAMAT TOIMINNOT KUIN TÄSSÄ JA VIELÄ LISÄÄ OMINAISUUKSIA!
 

Kuva isompana
Asennuskorkeus 2,5-3,0 m. Valvontakulma 360/100º. Alueen halkaisija n. 7m.
Koje on varustettu läsnäolo- ja vakiovalotunnistimella.
Hidastusajan 1-30 min loputtua valot kytkeytyvät alimmalle liitäntälaitteen tasolle 10min ajaksi, jonka jälkeen ne sammuvat, ellei liikettä ole.
Vakiovalotaso valittavissa ulkopuolisella painikkeella alueella 50-800 lux. Tason tallennus tapahtuu "kaksoisklikkauksella".
Himmennys/vakiovaloasettelu em. painikkeella. Himmennettäessä painikkeella, siirtyy tunnistin käsisäädölle, valot jäävät ohjatulle tasolle, eikä paivänvalo niihin vaikuta.
Manuaalinen päälle- ja poiskytkentä voi tapahtua myös em. painikkeella.

Tunnistin voidaan myös vaihtaa puoliautomaattisesti toimivaksi, jolloin valot eivät syty liikkeestä, vaan ainostaan painikkeesta. Toiminnot ovat valittavissa tunnistimen etuosassa olevalla kytkimellä asento I/0 = puoliautomaattiasento, jolloin valot syttyvät vain ulkopuolisella painikkeella, tai valitaan kävelevän ihmisen kuva, joka osoittaa automaatiasentoa, jolloin valot syttyvät liikkeestä.

Jännitekatkoksen >2s jälkeen valot syttyvät säädetylle vakiovalotasolle ja sammuvat hidastusajan jälkeen, ellei liikettä ole. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää myös juhlavalaistuksen kytkemiseksi.

Ilmastoinnin, lämmityksen tai jäähdytyksen ( ILJ ) toiminto saadaan liittämällä tähän lisätunnistinosa KBM. Kts kytkentäkaavio
Soveltuu myös AQ-himmentimen ohjaukseen hehku- ja halogeenilampuille

Kuormitettavuus ELL:lla:
- 30 kpl 1x36(18)W tai
- 20 kpl 1x58W tai
- 20 kpl 2x36(18)W tai
- 10 kpl 2x58W
Ohjauskyky 100mA (n. 100kpl ELL)


 MSD-T piirikaavio....dwg (octet-stream) MSD-T piirikaavio...pdf (pdf) Rinnankytkentä maksimi 5kpl (pdf) Lisätunnistin KBM ohjaamaan ILJ-toimintoja (pdf) MSD-T ja AQ-himmennin piirikaavio (pdf)
Tuotetunnus
MSD-T
Tyyppi
TUNNISTIN
TilausNro
50.13.520
Valmistaja
altenburger
Teho
5A

Yhteensopivat tuotteet

 TuotenroLuokkaNimi
KBMTUNNISTINLäsnäolotunnistin ja Lisätunnistin
  MULTI-SENSOR lisätunnistin MS...tunnistimille, joka antaa potentiaalivapaan tiedon (lämmitys-, jäähdytys-, ilmastointiohjaukselle), tai sitä voidaan käyttää myös valojen ohjaukseen liitettäessä siihen tunniistinanturi

Kuvat